Top

Nieuws

Nieuws van Profipack Verpakkingsmaterialen
 

Leuk stukje in Ondernamen Magazine

Zonder dat er ergens in de familiegeschiedenis ook maar één ondernemer voorkomt, telt het gezin De Jong maar liefst drie ondernemers. Vader Theo is eigenaar van Fintax, zoon Jasper heeft een hoveniersbedrijf ''jasper de jong'' en diens broer Marc richtte Profipack op. Hoewel hun bedrijven niet meer met elkaar overeen hebben dan vestiging in dezelfde straat, is er wel degelijk iets dat hen bindt: een onvervalste aanpakkersmentaliteit.... lees meer >>>>01-03-2014 Balsponsor bij MSV19


Profipack Verpakkingsmaterialen was afgelopen zondag de balsponsor van MSV19. Na 4 weken op een rij gewonnen te hebben moest MSV19 1 tegen de 2e in de ranglijst. Dankzij de inzet en een doelpunt van Profipack collega Dyon Plas werd er thuis in Montfoort een overwinning behaald van 3 - 1. Een goed gesponsorde bal van Profipack dus!
Wedstrijdverslag hier>>


13-02-2015 Sponsor bij MSV19

Profipack is sponsor geworden bij Msv19 in Montfoort. 
 Wij van Profipack vinden het belangrijk dat er een goede accomodatie is voor de opgroeiende jeugd en draagt daarom graag zijn bijdrage. Marc heeft vanaf zijn 5e in de jeugd bij Msv19 in Montfoort gevoetbald en heeft vanaf zijn 18e tot z'n 26e in het 1e van MSV gespeeld. Tegenwoordig speelt Collega Dyon plas in het 1e (vlaggenschip) van MSV en wordt hij regelmatig aangemoedigd.

01-02-2015 Nieuwe collega Dyon Plas


12-01-2015 Erkend leerbedrijf

Profipack is onlangs erkend leerbedrijf geworden en heeft nu de mogelijkheid om studenten op te leiden binnen haar onderneming. Studenten krijgen de kans zicht te ontwikkelen en hun bijdrage te leveren aan Profipack Verpakkingsmaterialen. Dit geldt voor MBO en HBO studenten. Wil je graag stage bij ons komen lopen?
klik dan hier>>>

06-01-2015 Container verhuisdekens
Profipack heeft weer een container a 14.000 stuks doorgestikte verhuisdekens/opslagdekens binnen. Deze zijn leverbaar in de afmetingen
150 x 150cm, 150 x 200cm en 150 x 300cm.
24-12-2014 Profipack wenst iedereen fijne kerstdagen en een gezond en succesvol 2015!
15-12-2014 Nieuwe collega - Administratief Medewerker
Profipack verwelkomt een nieuwe collega op de adminstratie. Om de toenemende vraag aan verpakkingsmaterialen op juiste manier adminstratief te kunnen afhandelen komt Sylke ons team versterken. De financiele administratie zal ook door Sylke verzorgd worden.

29-11-2014 Container Polyprop puinzakken binnen
Profipack importeerd tegenwoordig ook zelfstandig
Polyprop puinzakken en Big Bags. De geweven puinzakken worden veel gebruikt in de bouw door sloopbedrijven en dakdekkers. We hebben polyprop zakken enkel laags of voorzien met plastic liner (binnenzak). Daarnaast hebben we standaard big bags binnen. Dit zijn de bekende ''zandzakken of grindzakken. 1 kuub kan hierin verpakt worden.

Klik hier voor meer informatie>>

05-11-2014 Container Verhuisdekens binnen
Profipack heeft vandaag weer een container verhuisdekens en pakdekens binnen gehad. Vele dekens zijn op maat en in kleur gemaakt voor de klanten en gaan dan ook direct na binnenkomst naar de klanten toe.
Daarnaast hebben we natuurlijk een grote voorraad met de
standaard classic verhuisdekens

 

08-10-2014 Nieuwe Verzendverpakkingen
Profipack is dealer geworden van een producent van verzendverpakkingen.
Enkele artikelen die nieuw in het assortiment van profipack komen zijn; 
Luchtkussenfolie enveloppen, Kraft enveloppen, Brievenbus dozen, Monsterzakken enveloppen, Bordrug enveloppen, Securitex enveloppen en transparante mail envelopen. Hiermee kan Profipack naast het magazijn en werkplaats ook de mensen op kantoor voorzien van verzendverpakkingen.
Klik hier voor meer informatie>>>08-09-2014  Nieuwe werknemer bij Profipack
Voor de verwerking van de orders, het bijstaan van de marketing en verkoop hebben wij een nieuwe collega aangenomen. Rick Sangers is vanaf heden werkzaam bij Profipack. Er is een grote kans dat wanneer u belt, u Rick aan de telefoon krijgt. Wij wensen Rick veel succes en plezier met zijn nieuwe baan!

08-09-2014 Grote voorraad Schuimfolie en Noppenfolie
Omdat Profipack veel levert aan Spuiterijen, lakkerijen en coating bedrijven hebben zij een grote voorraad aan verschillende afmetingen en diktes schuimfolie en noppenfolie. Om u als klant van de beste kwaliteit te voorzien worden deze direct op maat ingekocht bij de fabriek. Wekelijks krijgen wij een trailer ´´Lucht´´  en foam binnen.
04-09-2014  Profipack lanceert zuster webshop www.verhuisdekens.com

Omdat Profipack veel klanten heeft die enkel geinteresseerd zijn in verhuisdekens, opslagdekens, paardendekens etc. heeft Profipack een website gelanceerd gespecialiseerd in deze artikelen: www.verhuisdekens.com
Op deze website vindt u vele modellen en typen verhuisdekens. Verhuisdekens in de kleuren rood, blauw, wit, grijs, oranje, groen en ook in verschillende afmetingen en diktes. Neem gauw een kijkje op de website!22-08-2014 Container opslagdekens binnen
Weer of geen weer, het is altijd verhuisdeken weer! Ook met het slechte weer worden gewoon de dekens gelost bij Profipack. 14.500 stuks dekens worden met een groep van 4 mensen met de hand gelost.04-08-2014 Profipack's vernieuwde website!
Profipack heeft zijn website opgefleurd en is nu nog overzichtelijker. Een assortiments overzicht en op de home page verschillende aanbiedingen vermeld. Daarnaast hebben we nog meer producten toegevoegd.
Neem gauw een kijkje op de website!28-06-2014 Container met Verhuisdekens binnen
Vandaag hebben wij weer een container met zware kwaliteit geweven verhuisdekens binnen gekregen. Vele handen maken licht werk, met een groep van 4 mensen hebben we de container in een 1,5 uur leeg gelopen.
De gepersonaliseerde dekens gaan direct door naar dee klant en de standaard voorraad dekens gaan in de schappen. Altijd voldoende voorraad voor onvoorziene grote orders.03-05-2014 Container met Opslagdekens binnen
Er is weer voldoende voorraad aan opslagdekens bij Profipack. Vandaag is er weer een container met 14.000 opslagdekens. De dekens worden allemaal met de hand en minishovel gelost.
Tegenwoordig levert Profipack ook verhuisdekenstof op de rol. 
Deze rollen hebben een breedte van 150cm en 40meter lengte.
Hieronder enkele foto's van het lossen van de container: 

Profipack Container dekens


14-04-2014 Nieuwe opslagloods
Om onze klanten te kunnen blijven voorzien van snelle leveringen is het belangrijk dat er voldoende voorraad aanwezig is. Om aan deze vraag te kunnen blijven voldoen heeft Profipack een 2e opslaghal gehuurd. Het adres van het Kantoor blijft hetzelfde en is hemelsbreed slechts 500 meter van de 2e opslagloods. Zie hierbij enkele foto's: 

  
 
08-01-2014 Container met verhuisdekens binnen 

Profipack zit er warm bij begin dit jaar, met een grote voorraad aan verhuisdekens en opslagdekens grijp je bij ons niet mis.
Verhuisdekens geweven kwaliteit voorzien van strepen of effen grijs.
Tevens hebben we dekens leverbaar op de rol.
Zie onderstaand enkele foto's van het lossen van deze container. 

05-12-2013  Container dekens binnen (Sinterklaas geeft gul)

12.500 stuks verpakt in balen van 50 of 25 stuks.
Leverbaar in de afmetingen: 150 x 200cm en 150 x 300cm. De dekens hebben een zware kwaliteit van 350 gram per m/2.

De dekens zijn gelost samen met de hulp van Wiegmans facilitaire diensten en vervolgens met transport van Bouwmaterialen Montfoort zijn de grote orders direct weg gereden.

Profipack werkt graag samen met regionale ondernemers.
 
Zie hieronder hoe de container gelost wordt:  

30-10-2013  Nieuwe transport bus

Zoals u wellicht weet worden onze orders grotendeels uitgeleverd met de transportservice van Hoek Transmission en Maaijen transport. Om u nu nog beter van dienst te kunnen zijn en spoedorders direct te kunnen uitleveren, hebben wij een Transport bus aangeschaft.

Profipack een goede keuze met uitstekende service!

 
12-10-2013 - Eigen productenlijnProfipack start met een eigen productenlijn. Om onze klanten nog beter van de juiste, kwalitatief goede verpakkingsproducten te voorzien starten wij met een eigen producten lijn. Dit om er zeker van te zijn dat elk product dezelfde kwaliteit en functie behoud.

Onder deze productenlijn vallen de volgende producten

* PROFI-stretch: allerlei verschillende wikkelfolies voor handmatig en machine gebruik    

* PROFI-tape: standaard verpakkingstape in de kwaliteit PP solvent, PP hotmelt, PVC en  High tack.       
* PROFI-strap: Verschillende omsnoeringsbanden waaronder: Staalband,  Pet band                                                    PP band, Polyester band en de bijbehorende zegels.

* PROFI-foam: Schuimfoam van uitstekende kwaliteit.

* PROFI-bull: Noppenfolie van profipack met een dikte van 80 Micron.

Met dit nieuwe segment willen wij onze klanten nog meer verzekeren van een uitstekende kwaliteit verpakkingsmateriaal.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op.


-----------------------------------------------------------------------------------------------

12-08-2013 - Vernieuwde website met webshop


Profipack vernieuwd zijn website en is nu van alle gemakken voorzien om al uw verpakkingsmaterialen direct online te bestellen en te betalen.                              

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

01-03-2013 - Nieuw bedrijfspand
Profipack verhuist naar een nieuw bedrijfspand gevestigd aan de steenovenweg 12 in Montfoort. U bent van harte welkom voor een bezoek, belt u van te voren? De koffie staat klaar.